Trent Wastafel Met Ladenkastje Wit Hoogglans 60 cm

Kwaliteit kan mooi zijn, dat zie je aan de Trent-wastafel met ladenkast!, Een hoogwaardige porceleinen wastafel met een design onderkast. Afgewerkt in modern hoogglans. Alles hangt aan de muur, dus je vloer blijft vrij., Praktisch en mooi, dat is Trent.

€ 239.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Douchecabine Rechthoek Draaideur Premium EasyClean 8 mm Glas 100 x 80 cm

Douchedeur met een twist, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen! En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen., Doordacht design, Het solide draaideursysteem is soepel in gebruik. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze duurzame douchedeur., EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Zelf monteren?, Een douchecabine monteren is niet eenvoudig, je hebt wel enige kluskennis nodig om met glas te werken. Om het je makkelijker te maken sturen we een Nederlandstalige handleiding mee. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag., Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 444.99

lees verder.

Douche
Product
 

Douchecabine Rechthoek Schuifdeur Premium EasyClean 8 mm Glas Profielloos Met Spiegel 120 x 80 cm

Breeduit douchen, Scherm de douche af en maak een mooie ontspannen waterhoek. Houd de douchewarmte binnen. En de spetters: de badkamer blijft netjes droog. Ideaal voor op een douchebak, maar je kunt hem ook op de vloer plaatsen., Doordacht design, Het solide schuifdeursysteem bespaart veel ruimte. De deur draait niet de badkamer in, dus ook in een kleinere badkamer kun deze deur plaatsen. Het glimmende aluminium frame en de roestvrij stalen greep zijn sterk en duurzaam. En roesten niet. Het glas is maar liefst 8 mm dik en past dus helemaal in deze robuuste douchedeur., EasyClean, Aan de binnenkant heeft het glas een speciale water-afstotende coating. Water en zeep hechten daar niet aan. Zo is je cabine in een mum van tijd streeploos schoon. En houd je tijd over om te douchen!, Eenvoudige montage, bereikbare klantenservice, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. En om het je nog makkelijker te maken sturen we een Nederlandstalige handleiding mee. Zo kun je in een handomdraai van je nieuwe aankoop genieten. Heb je toch nog vragen over het product, de montage of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag., Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douchedeuren.

€ 579.99

lees verder.

Douche
Product
 

Austin II Badmeubel Hoogglans Wit Elisa Opzet Wastafel 60 cm

Austin II Badmeubel Hoogglans Wit + Elisa Opzet Wastafel - 60 cm, De Austin II serie met opzet waskom laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een opzet wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi!

€ 279.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Austin II Badmeubel Licht Eiken Fineer Elisa Opzet Wastafel 60 cm

Austin II Badmeubel Licht Eiken Fineer + Elisa Opzet Wastafel - 60 cm, De Austin II serie met opzet waskom laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een opzet wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi!

€ 269.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Austin II Staande Badmeubel Hoogglans Wit Alicia Opzet Wastafel 60 cm

Austin II Staande Badmeubel Hoogglans Wit + Alicia Opzet Wastafel - 60 cm, De Austin II serie met opzet waskom laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een opzet wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi!

€ 339.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Austin II Staande Badmeubel Eiken Fineer Alicia Opzet Wastafel 60 cm

Austin II Staande Badmeubel Eiken Fineer + Alicia Opzet Wastafel - 60 cm, De Austin II serie met opzet waskom laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een opzet wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi!

€ 329.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Tuscany Wastafel Met Ladenkastje Wit Hoogglans 40 cm

Functioneel design? Kies voor een Tuscany wastafel met ladenkast!, De Tuscany serie laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een wastafel met een functionele onderkast, in een hooglans afwerking. Je kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast. Alles hangt aan de muur, dus je vloer blijft vrij., Praktisch en mooi, dat is Tuscany.

€ 219.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Trevia dubbele Wastafel Met Ladekast Hoogglans Wit 120 cm

Trevia dubbele Wastafel Met Ladekast Hoogglans Wit - 120 cm, Dubbel genieten ? Kies voor een Trevia dubbele wastafel met ladekast!, Omdat twee altijd beter is dan één, een dubbele wastafel met een functionele onderkast in een hooglans afwerking. Dubbel zo veel ruimte!

€ 729.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Canim II Mengkraan Chroom

Canim II Mengkraan Chroom, Je toilet superstrak en eigentijds maken? Dan mag de Canim II kraan niet ontbreken., Gemaakt van massief koper, dus zeer duurzaam. Verchroomd om roest tegen te gaan. Chroom is een metaalsoort die nauwelijks oxideert (soort roesten). Tegelijk is de glimmende chroomlaag eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele, drupvrije bediening., Een Canim kraan geeft je wastafel de strakke eigentijdse uitstraling die je zoekt!

€ 39.99

lees verder.

Kranen
Product
 

Niagra II Mengkraan Chroom

Niagra II Mengkraan Chroom, 's Morgens wakker worden met het geruis van een waterval? Dat is Niagra II!, Strak design gecombineerd met onverwoestbaar massief koper, een uiterst duurzaam materiaal. Verchroomd, dus geen roest. Chroom is een metaalsoort die nauwelijks oxideert (soort roesten). En door de gladde chroomlaag is het ook eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf binnenin staat garant voor een soepele bediening. Nooit meer een druppende kraan., De Niagra II watervalkraan geeft elke wastafel een strakke moderne uitstraling!

€ 49.99

lees verder.

Kranen
Product
 

Nelas Mengkraan Chroom

Nelas Mengkraan Chroom, Jarenlang plezier van een designkraan die soepel te bedienen is, niet nadrupt en eenvoudig schoon te houden is., Gemaakt van massief koper, een uiterst duurzaam materiaal. Verchroomd, dus geen roest. Chroom is een metaalsoort die nauwelijks oxideert (soort roesten). En door de gladde chroomlaag is het ook eenvoudig schoon te houden. De keramische schijf binnenin staat garant voor een soepele bediening. Nooit meer een druppende kraan., Deze mengkraan geeft iedere wastafel een luxe uitstraling!

€ 42.99

lees verder.

Kranen
Product
 

Wandaansluitbocht Vierkant Chroom Universeel

Wandaansluitbocht Vierkant Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting voor handdouches.

€ 13.99

lees verder.

Douche
Product
 

Wandaansluitbocht Rond Chroom Universeel

Wandaansluitbocht Rond Chroom - Universeel, Universele slangaansluiting voor handdouches.

€ 13.99

lees verder.

Douche
Product
 

Austin II Staande Kast Eiken Fineer Opzet Wastafel 60.5 cm

Austin II Staande Kast Eiken Fineer + Opzet Wastafel - 60.5 cm, De Austin serie laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi, dat is Austin II.

€ 309.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Avon Staande Ladekast Noten Fineer Wastafel 80 cm

Functioneel design? Kies voor een Avon ladenkast met wastafel!, De Avon serie laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi, dat is Avon.

€ 319.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Trent Staande Kast Hoekmodel Hoogglans Wit Wastafel 40 cm

Functioneel design? Kies voor een Trent badmeubel met wastafel!, De Trent serie laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi, dat is Trent.

€ 179.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Avon Staande Kast Noten Fineer Wastafel 61.5 cm

Functioneel design? Kies voor een Avon badmeubel met wastafel!, De Avon serie laat zien dat 'praktisch' ook erg mooi kan zijn: een wastafel met een functionele onderkast. Je handdoeken en kleine spulletjes berg je dus heel praktisch op in een mooie designkast., Praktisch en mooi, dat is Avon.

€ 199.99

lees verder.

Meubels
Product
 

Glijstang Traditioneel RVS Chroom 60,9 cm

Glijstang Traditioneel RVS Chroom - 60,9 cm

€ 81.99

lees verder.

Kranen
Product
 

Glijstang Vierkant RVS Chroom 66,4 cm

Glijstang Vierkant RVS Chroom - 66,4 cm

€ 40.99

lees verder.

Kranen
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook