Laminart Glans Wasmand Wieltjes Wenge Deksel

De Laminart Glans Wasmand/Wieltjes/Wenge Deksel van het merk Laminart en serie Glans is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wasmanden heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Accessoires producten.

€ 215.00

lees verder.

Accessoires
Product
 

Sub 120 dubbele meubelwastafel 120x45cm.2xkr.gat m overl, wit

De Sub 120 dubbele meubelwastafel 120x45cm.2xkr.gat m/overl, wit van het merk Sub en serie 120 is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Dubbele meubel wastafel heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Wastafels producten.

€ 475.00

lees verder.

Wastafels
Product
 

Sealskin Duka Multi pendeldeur 800mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit chinchilla glas sealglas

De Sealskin Duka Multi pendeldeur 800mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit chinchilla glas + sealglas van het merk Sealskin en serie Duka Multi is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Pendeldeur heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchedeuren producten.

€ 1025.00

lees verder.

Douchedeuren
Product
 

Sub 093 wastafelkraan xl met waste, chroom

De Sub 093 wastafelkraan xl met waste, chroom van het merk Sub en serie 093 is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 215.00

lees verder.

Kranen
Product
 

GROHE Grohtherm Cube thermostatische badmengkraan met EasyReach tray, chroom

De GROHE Grohtherm Cube thermostatische badmengkraan met EasyReach tray, chroom van het merk Grohe en serie Grohtherm Cube is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Badkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 305.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Laufen Pro closetzitting met deksel quickrelease, pergamon

De Laufen Pro closetzitting met deksel quickrelease, pergamon van het merk Laufen en serie Pro is te bestellen in de kleur Pergamon. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Toiletzitting heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 114.32

lees verder.

Toiletten
Product
 

Villeroy Boch Subway 2.0 closetzitting SlimSeat met QuickRelease en Softclosing, wit

De Villeroy & Boch Subway 2.0 closetzitting SlimSeat met QuickRelease en Softclosing, wit van het merk Villeroy & Boch en serie Subway 2.0 is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Toiletzitting heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 119.21

lees verder.

Toiletten
Product
 

GROHE Eurostyle Cosmopolitan wastafelkraan es met waste, chroom

De GROHE Eurostyle Cosmopolitan wastafelkraan es met waste, chroom van het merk Grohe en serie Eurostyle Cosmopolitan is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 84.05

lees verder.

Kranen
Product
 

Tiger Boston Eenhendel wastafelkraan 6x14,9x16cm, chroom

De Tiger Boston Eenhendel wastafelkraan 6x14,9x16cm, chroom van het merk Tiger en serie Boston is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 96.75

lees verder.

Kranen
Product
 

Hotbath Buddy inbouw thermostaat 2stopkraan horizontaal, geborsteld nikkel

De Hotbath Buddy inbouw thermostaat 2stopkraan horizontaal, geborsteld nikkel van het merk Hotbath en serie Buddy is te bestellen in de kleur Nikkel Geborsteld. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouw douchekraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchekraan producten.

€ 845.00

lees verder.

Douchekraan
Product
 

Smedbo House zeepdispenser, mat chroom

De Smedbo House zeepdispenser, mat chroom van het merk Smedbo en serie House is te bestellen in de kleur Chroom Mat. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Zeepdispensers heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Accessoires producten.

€ 109.00

lees verder.

Accessoires
Product
 

Bruynzeel fontein 50x25 cm. z kraangat met overloop, wit

De Bruynzeel fontein 50x25 cm. z/kraangat met overloop, wit van het merk Bruynzeel en serie is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit Keramiek en kent de volgende afmetingen 500.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Fontein heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Wastafels producten.

€ 96.50

lees verder.

Wastafels
Product
 

Bruynzeel Miko meubelwastafel 81x51cm met 1 kraantgat en overloop, wit

De Bruynzeel Miko meubelwastafel 81x51cm met 1 kraantgat en overloop, wit van het merk Bruynzeel en serie Miko is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Meubel wastafel heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Wastafels producten.

€ 188.51

lees verder.

Wastafels
Product
 

Villeroy Boch Lifetime closetzitting softclosing met chroom scharnieren, wit

De Villeroy & Boch Lifetime closetzitting softclosing met chroom scharnieren, wit van het merk Villeroy & Boch en serie Lifetime is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Toiletzitting heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 191.42

lees verder.

Toiletten
Product
 

Smedbo Sideline hoeketagere staand, chroom

De Smedbo Sideline hoeketagere staand, chroom van het merk Smedbo en serie Sideline is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit Overig en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Zeephouders heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Accessoires producten.

€ 309.00

lees verder.

Accessoires
Product
 

Villeroy Boch Architectura MetalRim douchebak rechthoek 120x90x4,8cm, bruin

De Villeroy & Boch Architectura MetalRim douchebak rechthoek 120x90x4,8cm, bruin van het merk Villeroy & Boch en serie Architectura is te bestellen in de kleur Bruin. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen 900.00 1200.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Douchebak heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douche producten.

€ 395.14

lees verder.

Douche
Product
 

Hansgrohe Talis s bidetkraan met waste, chroom

De Hansgrohe Talis s bidetkraan met waste, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Bidetkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 114.95

lees verder.

Kranen
Product
 

Sealskin Duka Multi pendeldeur 700mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit semi gesatineerd glas

De Sealskin Duka Multi pendeldeur 700mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit semi-gesatineerd glas van het merk Sealskin en serie Duka Multi is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Pendeldeur heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchedeuren producten.

€ 955.00

lees verder.

Douchedeuren
Product
 

Sealskin Duka Multi pendeldeur 700mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit semi gesatineerd glas sealglas

De Sealskin Duka Multi pendeldeur 700mm br 1950mm hg (tussen 2 muren) wit semi-gesatineerd glas + sealglas van het merk Sealskin en serie Duka Multi is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Pendeldeur heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchedeuren producten.

€ 1069.00

lees verder.

Douchedeuren
Product
 

Sealskin Duka 2100 swingdeur l. 1000mm br 1950mm hg (voor comb. met zijwand) mat zilver grijs glas 6mm

De Sealskin Duka 2100 swingdeur l. 1000mm br 1950mm hg (voor comb. met zijwand) mat zilver grijs glas 6mm van het merk Sealskin en serie Duka 2100 is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Draaideur heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchedeuren producten.

€ 1215.00

lees verder.

Douchedeuren
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook