Bette inbouw systeem universal 120x75 cm,

De Bette inbouw systeem universal 120x75 cm, van het merk Bette en serie is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit Staal en kent de volgende afmetingen 1200.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Douchetoebehoren heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Badkamer toebehoren producten.

€ 391.00

lees verder.

Badkamer toebehoren
Product
 

Geberit Kombifix Omega inbouwreservoir h=98cm front planchetbed. voor wandcloset

De Geberit Kombifix Omega inbouwreservoir h=98cm front/planchetbed. voor wandcloset van het merk Geberit en serie Kombifix is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit Staal en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouwreservoir heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 164.00

lees verder.

Toiletten
Product
 

Hansa Hansafit electronische wastafelkraan 85 mm, met batterijen, chroom

De Hansa Hansafit electronische wastafelkraan 85 mm, met batterijen, chroom van het merk Hansa en serie Fit is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Elektronische kraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 203.93

lees verder.

Kranen
Product
 

Hotbath Chap opbouw thermostaat tbv stortdouche, geborsteld nikkel

De Hotbath Chap opbouw thermostaat tbv stortdouche, geborsteld nikkel van het merk Hotbath en serie Chap is te bestellen in de kleur Nikkel Geborsteld. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Badkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 625.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Smedbo Loft zeepdispenser, chroom

De Smedbo Loft zeepdispenser, chroom van het merk Smedbo en serie Loft is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Zeepdispensers heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Accessoires producten.

€ 89.00

lees verder.

Accessoires
Product
 

Geberit Omega70 bedieningsplaat voor reservoir 12 cm, rvs

De Geberit Omega70 bedieningsplaat voor reservoir 12 cm, rvs van het merk Geberit en serie Omega70 is te bestellen in de kleur Rvs. Het product is vervaardigd uit Roestvaststaal (RVS) en kent de volgende afmetingen 112.00 5.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Bedieningspaneel heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 315.00

lees verder.

Toiletten
Product
 

Laufen Palace wandcloset vlakspoel, wit

De Laufen Palace wandcloset vlakspoel, wit van het merk Laufen en serie Palace is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen 360.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Hangend toilet heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 354.99

lees verder.

Toiletten
Product
 

Villeroy Boch Venticello wandbidet 37x56 cm, 1x kraangat m overloop, wit

De Villeroy & Boch Venticello wandbidet 37x56 cm, 1x kraangat m/overloop, wit van het merk Villeroy & Boch en serie Venticello is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen 375.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Bidet heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 267.96

lees verder.

Toiletten
Product
 

Intersan Sanilav wasgoot 300cm.5 pers.zonder leiding zonder kranen, inox 304

De Intersan Sanilav wasgoot 300cm.5-pers.zonder leiding zonder kranen, inox 304 van het merk Intersan en serie Sanilav is te bestellen in de kleur Rvs. Het product is vervaardigd uit Roestvaststaal (RVS) en kent de volgende afmetingen 3000.00 490.00. Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastrog heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Wastafels producten.

€ 786.00

lees verder.

Wastafels
Product
 

Villeroy Boch My Nature closetzitting met deksel met Quickrelease en Softclosing, wit alpin

De Villeroy & Boch My Nature closetzitting met deksel met Quickrelease en Softclosing, wit alpin van het merk Villeroy & Boch en serie My Nature is te bestellen in de kleur Wit Alpin. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Toiletzitting heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 153.00

lees verder.

Toiletten
Product
 

Hotbath Buddy inbouw thermostaat met omstel, geborsteld nikkel

De Hotbath Buddy inbouw thermostaat met omstel, geborsteld nikkel van het merk Hotbath en serie Buddy is te bestellen in de kleur Nikkel Geborsteld. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouw douchekraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchekraan producten.

€ 845.00

lees verder.

Douchekraan
Product
 

GROHE Europlus keukenkraan lage uitloop met uittrekbare handdouche, chroom

De GROHE Europlus keukenkraan lage uitloop met uittrekbare handdouche, chroom van het merk Grohe en serie Europlus is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Keukenkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 227.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Bette Floor Side vervangingsdeksel voor tempoplex plus, grijs

De Bette Floor Side vervangingsdeksel voor tempoplex plus, grijs van het merk Bette en serie Floor Side is te bestellen in de kleur Grijs. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Douchetoebehoren heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Badkamer toebehoren producten.

€ 75.00

lees verder.

Badkamer toebehoren
Product
 

Sealskin Duka 2100 swingdeur l. 900mm br 1950mm hg (voor comb. met zijwand) mat zilver helder glas 6mm procare

De Sealskin Duka 2100 swingdeur l. 900mm br 1950mm hg (voor comb. met zijwand) mat zilver helder glas 6mm + procare van het merk Sealskin en serie Duka 2100 is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Draaideur heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Douchedeuren producten.

€ 1189.00

lees verder.

Douchedeuren
Product
 

Bette Lux bad 190 x 90 x 45 cm, wit

De Bette Lux bad 190 x 90 x 45 cm, wit van het merk Bette en serie Lux is te bestellen in de kleur Wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen 900.00 1900.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Ligbad heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Baden producten.

€ 1165.00

lees verder.

Baden
Product
 

Bette inbouw systeem bodemvlak 150x120

De Bette inbouw systeem bodemvlak 150x120 van het merk Bette en serie is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit Staal en kent de volgende afmetingen 1500.00 . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Douchetoebehoren heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Badkamer toebehoren producten.

€ 428.00

lees verder.

Badkamer toebehoren
Product
 

Geberit Omega 60 afdekraam voor bedieningsplaat, chroom

De Geberit Omega 60 afdekraam voor bedieningsplaat, chroom van het merk Geberit en serie Omega 60 is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit Overig en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Toilettoebehoren heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.

€ 88.50

lees verder.

Toiletten
Product
 

Tiger Ontario wastafelkraan op voet 7,8x15,1x12cm, chroom

De Tiger Ontario wastafelkraan op voet 7,8x15,1x12cm, chroom van het merk Tiger en serie Ontario is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 129.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Raindance Select E120 porter's badset met doucheslang 160 cm, wit chroom

De Hansgrohe Raindance Select E120 porter's badset met doucheslang 160 cm, wit-chroom van het merk Hansgrohe en serie Raindance Select is te bestellen in de kleur Chroom/wit. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Badkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 85.00

lees verder.

Kranen
Product
 

HotBath Buddy wastafelmengkraan, chroom

De HotBath Buddy wastafelmengkraan, chroom van het merk Hotbath en serie Buddy is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 199.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook