Itho Daalderop lagedruk wandkraan onderuitloop luxe uitvoering, chroom

De Itho Daalderop lagedruk wandkraan onderuitloop luxe uitvoering, chroom van het merk Itho Daalderop en serie Close-Up is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 137.09

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Talis s 3 gats wastafelkraan met waste, chroom

De Hansgrohe Talis s 3-gats wastafelkraan met waste, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 200.71

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Talis s afdekset 3 gats badrandcombinatie, chroom

De Hansgrohe Talis s afdekset 3-gats badrandcombinatie, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouwmengkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 386.96

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Talis Select S 190 1 greeps wastafelkraan zonder waste, chroom

De Hansgrohe Talis Select S 190 1-greeps wastafelkraan zonder waste, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis Select S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 208.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hotbath Dude fonteinkraan, geborsteld nikkel

De Hotbath Dude fonteinkraan, geborsteld nikkel van het merk Hotbath en serie Dude is te bestellen in de kleur Nikkel Geborsteld. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Fonteinkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 139.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Talis s wastafelkraan 80 zonder waste lowflow, chroom

De Hansgrohe Talis s wastafelkraan 80 zonder waste lowflow, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 94.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Franke Puretherm centraal thermostaat 1 1 4 m temperatuurgreep wit, chroom

De Franke Puretherm centraal thermostaat 1 1/4" m/temperatuurgreep wit, chroom van het merk Franke en serie Puretherm is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Overige kranen heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 377.21

lees verder.

Kranen
Product
 

Tiger Items thermostatische badkraan 28,6x22,5x9cm, chroom

De Tiger Items thermostatische badkraan 28,6x22,5x9cm, chroom van het merk Tiger en serie Items is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Badkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 245.25

lees verder.

Kranen
Product
 

Tiger Items wastafelkraan 4,6x14,3x12,4cm, chroom

De Tiger Items wastafelkraan 4,6x14,3x12,4cm, chroom van het merk Tiger en serie Items is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 121.42

lees verder.

Kranen
Product
 

Axor Starck Organic electronische wastafelkraan batterij met greep, chroom

De Axor Starck Organic electronische wastafelkraan batterij met greep, chroom van het merk Axor en serie Starck Organic is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Elektronische kraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 709.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Sub 093 wastafelkraan xl met waste, chroom

De Sub 093 wastafelkraan xl met waste, chroom van het merk Sub en serie 093 is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 215.00

lees verder.

Kranen
Product
 

GROHE Grohtherm Cube thermostatische badmengkraan met EasyReach tray, chroom

De GROHE Grohtherm Cube thermostatische badmengkraan met EasyReach tray, chroom van het merk Grohe en serie Grohtherm Cube is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Badkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 305.00

lees verder.

Kranen
Product
 

GROHE Eurostyle Cosmopolitan wastafelkraan es met waste, chroom

De GROHE Eurostyle Cosmopolitan wastafelkraan es met waste, chroom van het merk Grohe en serie Eurostyle Cosmopolitan is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 84.05

lees verder.

Kranen
Product
 

Tiger Boston Eenhendel wastafelkraan 6x14,9x16cm, chroom

De Tiger Boston Eenhendel wastafelkraan 6x14,9x16cm, chroom van het merk Tiger en serie Boston is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 96.75

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Talis s bidetkraan met waste, chroom

De Hansgrohe Talis s bidetkraan met waste, chroom van het merk Hansgrohe en serie Talis S is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Bidetkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 114.95

lees verder.

Kranen
Product
 

Tiger Boston wastafelkraan hoog met waste 13x27,6x21,8cm, chroom

De Tiger Boston wastafelkraan hoog met waste 13x27,6x21,8cm, chroom van het merk Tiger en serie Boston is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 199.13

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Focus Care Coolstart ééngreeps wastafelmengkraan 100 met verlengde metalen greep, chroom

De Hansgrohe Focus Care Coolstart ééngreeps wastafelmengkraan 100 met verlengde metalen greep, chroom van het merk Hansgrohe en serie Focus is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 85.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hansgrohe Metris afdekset vrijstaande badkraan m omstel m garnituur, chroom

De Hansgrohe Metris afdekset vrijstaande badkraan m/omstel m/garnituur, chroom van het merk Hansgrohe en serie Metris is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouwmengkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 981.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hotbath Friendo wastafelkraan, geborsteld nikkel

De Hotbath Friendo wastafelkraan, geborsteld nikkel van het merk Hotbath en serie Friendo is te bestellen in de kleur Nikkel Geborsteld. Het product is vervaardigd uit en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Wastafelkraan heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 439.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Hotbath Pal universele uitloop 150mm, chroom

De Hotbath Pal universele uitloop 150mm, chroom van het merk Hotbath en serie Pal is te bestellen in de kleur Chroom. Het product is vervaardigd uit Overig en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Overige kranen heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Kranen producten.

€ 109.00

lees verder.

Kranen
Product
 

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook