Slapen in de zevende hemel t/m 20 mei met 10% lentekorting

Slider_dekstop.png

1. Zijde is warmte regulerend
Zijde verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is! Het is geschikt voor iedereen. Veel mensen die slecht slapen door nacht zweten en hitte, vinden weer een rustige slaap onder een zijden dekbed. Dat kan zowel bereikt worden door een zijden zomerdekbed als dikker zijden dekbed.

In vergelijking: Dons en wol warmen u snel op en blijven hitte afgeven. Ook als je het al warm genoeg hebt. Het komt dan vaak voor dat je wakker wordt van de hitte en het dekbed 's nachts van Je afslaat om af te kunnen koelen.

2. Zijde is vochtregulerend
Zijde kan zo'n 30% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Zijde heeft als bijzondere eigenschap dat het de geabsorbeerde vochtigheid meteen weer afgeeft aan de lucht. Hierdoor slaap je langer droog en comfortabel, ook bij benauwd weer

3.Een zijden dekbed is licht van gewicht
Een zijden dekbed is gevuld met lange, hand gespreide vezels van moerbeizijde. Laag op laag wordt dit, met de hand, gestapeld. Er is weinig 'dikte’ nodig om het dekbed voldoende warm te maken. Daardoor is een zijden dekbed licht van gewicht.

4. Zijde is hypoallergeen
Huisstofmijten leven niet in zijde. Ze vinden er eenvoudig geen voedsel in. Heb last van niezen, rode ogen en een dichte neus? Ben je voor huisstofmijten dan is slapen tussen zijde ideaal.

5. Een zijden dekbed is onderhoudsvrij en anti-statisch
Lekker slapen en hygiënisch. Vrij van onderhoud? Zoals het onhandige wassen van een dekbed, dat hoeft niet meer met een zijden dekbed. Zijde trekt geen stof aan, er leven geen huisstofmijten in. Wassen is overbodig. Een paar keer per jaar buiten luchten, uit de zon, is voldoende.

6. Een zijden dekbed is: Slapen zonder woelen!
“Een 100% zijden dekbed met zijden tijk voegt zich naar het lichaam. Het valt soepel zacht om je heen zonder te woelen.

 

Assortiment


 

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Koopjesjagen in de nieuwe koopjeshoek van lampen24 met kortingen tot 70%

 

lampen24 koopjeshoek

In de koopjeshoek vinden bezoekers leuke lampen met kortingen tot wel 70%. De koopjeshoek staat vol met leuke lampen voor leuke prijzen. De leuke koopjes zijn leuke koopjes omdat zij plaats moeten maken voor nieuwe collecties. Met een assortiment van rond 30.000 lampen moet er soms plaats gemaakt worden. Dit is ten voordeel van de koopjesjager.

Naar de lampen24 koopjeshoek

Het reguliere assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Lampenlicht.nl - Voorjaardeals: Tot 80% korting [geldig t/m 4 juni]

 

Naar de LampenenLicht Voorjaarsdeals

Assortiment LampenenLicht

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Lampenlicht.nl - Moederdag: 30% korting op geselecteerde lampen

Lampenlicht.nl heeft speciaal voor moederdag een nieuwe actie beschikbaar gesteld. Klanten van Lampenlicht.nl kunnen tijdens deze actie profiteren van 30% korting op geselecteerde lampen. Deze actie is geldig t/m 13 mei.

Lampenlicht.nl - Moederdag: 30% korting op geselecteerde lampen

Bent u op zoek naar een bijzondere lamp? Of wilt u meer sfeer in uw huis aanbrengen met behulp van verlichting? Dan bent u bij Lampenenlicht aan het juiste adres. Lampenenlicht heeft een zeer uitgebreide collectie lampen en aanverwante verlichtingsproducten in hun verlichting webshop staan. Op alle lampen zit twee jaar garantie en uw bestelling wordt binnen Nederland gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-. Bijna alle lampen in onze lampen shop zijn tevens direct leverbaar. Bestel uw nieuwe binnen- of buitenverlichting dus snel, goedkoop & veilig bij uw online lampenier.
Assortiment Lampenenlicht.

Naar de moederdagaktie

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Verkoeling met plafondventilatoren, nu minimaal 40% korting

plafond.png

Zoek je tijdens deze warme dagen verkoeling voor in huis? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan plafondventilatoren die helpen bij de verkoeling van jouw woning. Tevens kun je nu onze plafondventilatoren bestellen met minimaal 40% korting.

Lees verder bij LampenenLicht

 

 Meer

 

Het reguliere LampenenLicht assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook