Muurstickers en raamdecoraties

Bij Tenstickers kunt u uw muurstickers volledig laten personaliseren, dat kan gemakkelijk via de website of door een ontwerp op te sturen via de email, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klanten krijgen dan ook een digitaal voorbeeld voor de productie begint, om er zeker van te zijn dat de stickers naar behoren geproduceerd worden. 

Er staat een afdeling getalenteerde ontwerpers klaar die niet alleen dagelijks nieuwe ontwerpen klaar maken voor de website, maar ook nog eens beschikbaar zijn om uw wensen van uw hoofd op kwaliteit vinyl stickers te krijgen. Tenstickers produceert zelf de muurstickers binnenshuis om er zeker van te zijn dat de kwaliteit gegarandeerd is. Tenstickers gebruikt hiervoor alleen hoogwaardig vinyl en alle stickers worden individueel en op maat gemaakt.

Er worden niet alleen talloze ontwerpen gemaakt om huizen op een persoonlijke manier te decoreren, ook zijn er veel categorieën die erg interessant zijn voor bedrijven. Zo zijn er stickers om uitverkopen of aanbiedingen te promoten, wanddecoraties speciaal ontworpen speciaal voor verschillende kantoren.

Naar Tenstickers

Assortiment

0
0
0
s2sdefault
vkontakte
powered by social2s

Winkelbeter agenda facebook

Winkelbeter Facebook